Ingredients (per a 2 persones):
-
Enciam o barreja de fulles verdes (rúcula, espinacs, etc.)
-
1 tomàquet gran o tomàquets cherry
-
1 pastanaga
-
½ pebrot (vermell o verd)
-
1 llauna de tonyina
-
2 ous durs
-
Blat de moro (opcional)
-
Olives negres o verdes (opcional)
-
Oli d’oliva, vinagre i sal
Preparació:
-
Renta bé totes les verdures. Talla l’enciam i el tomàquet a trossos, i ratlla la pastanaga o talla-la en bastonets fins.
-
Talla el pebrot a tires fines i afegeix-lo a l’amanida.
-
Bull els ous durant 10 minuts. Pela’ls i talla’ls a quarts o rodanxes.
-
Afegeix la tonyina escorreguda, el blat de moro i les olives (si vols).
-
Amaneix amb oli d’oliva, vinagre i una mica de sal. Remena bé abans de servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada