Amanida variada amb tonyina i ou dur

Ingredients (per a 2 persones):

  • Enciam o barreja de fulles verdes (rúcula, espinacs, etc.)

  • 1 tomàquet gran o tomàquets cherry

  • 1 pastanaga

  • ½ pebrot (vermell o verd)

  • 1 llauna de tonyina

  • 2 ous durs

  • Blat de moro (opcional)

  • Olives negres o verdes (opcional)

  • Oli d’oliva, vinagre i sal

Preparació:

  1. Renta bé totes les verdures. Talla l’enciam i el tomàquet a trossos, i ratlla la pastanaga o talla-la en bastonets fins.

  2. Talla el pebrot a tires fines i afegeix-lo a l’amanida.

  3. Bull els ous durant 10 minuts. Pela’ls i talla’ls a quarts o rodanxes.

  4. Afegeix la tonyina escorreguda, el blat de moro i les olives (si vols).

  5. Amaneix amb oli d’oliva, vinagre i una mica de sal. Remena bé abans de servir.

Comentaris